14.11.2009

Alexandra Bucci si sensurile vietii

2 din cele 7 nopti dormite la Caraibe le-am petrecut in Cahuita in bungalow-ul Malu al pictoritei/micro-hotelierei (ca sa zic asa) Alexandra Bucci. Alexandra este italianca, conduce de 3 ani bungalow-ul aflat peste drum de ocean, locuieste cu mama si matusa doua doamne in virsta foarte inalte si pline de viata. Cahuita este o destinatie cu drum de pamint , cu colibe si bungalowuri de unde se aude muzica raggae unde viata e luata usor si unde pestele e mai bun ca niciunde in alta parte.

Drumul desfundat spre bungalow. Circa 10 kilometri de la soseaua asfaltata In dreapta este oceanul. Plaja NeagraIntrarea in curte - Oceanul se vede peste drum

Pavilionul central unde este barul , unde se serveste micul dejun. Tine loc si de receptie. Seara Alexandra imbracata elegant bea o bere si joaca remmy cu un negru dragutz. Mai sunt 2 ingrijitoare tot de origine jamaicana.

Aleea de la poarta spre pavilionul central de mai susBungalowul unde am dormit noi. La etaj. Piatra si lemn. Piatra pare luata de pe malul oceanului, lemnul este peste tot, florile si copacii cresc singuri.

Barul din centrul pavilionului dodecagonal. Pe fiecare fateta este un oblon cu o pictura a Alexandrei. Seara, obloanele cu o balama in partea de jos se coboara inchizind barul din mijloc iar mesele si scaunele din jur din lemn exotic masiv (ieftin aici, scump in strainatate) sunt acoperite cu prelate datorita umezelii calde a locului.

Oblon pictat - batrin din Cahuita

alt oblon pictat

seara

Fotografie de la etajul casutei noastre

Spatiul de dus de linga piscina

n


n

Prin curtea Alexandrei....
Iesind din curtea Alexandrei, la 50 metri este oceanul si Plaja Neagra cu nisip inchis la culoare.

Padurea intra in ocean

mmss

m

Eu singur in ocean linga bungalow Malu pe ploaie. Ploaia este calda , apa la fel, oceanul miroase frumos -

m

Zona este ecologica. In afara barcii totul esti natural. Crabii esuati , crengi , copaci cazuti naturali . Nu gasesti cum spuneam , pe jos cutii de conserve, mucuri de tigari aruncate.


La vecini


Internetul broadband e tot la vecini la jaguari...

7 comentarii:

Anonim spunea...

salut !

Extraordinare imagini ! Mi-ai pus pe doamna tiberiusa drept in virful capului ! :) De unde scapam relativ usor cu noile noastre vacante pe undeva prin Barcelona sau Jerusalim, acum musai vrea in Porto Rico !
tibi
pur si simplu, ceea ce vedem aici, este SPLENDID !

Eugene spunea...

Tibi
De multe ori doamnele noastre sunt muuult mai realiste ( era sloganul acela: "fiti realisti- cereti imposibilul"). La anul daca mai mergem iti dau un semn :)

Anonim spunea...

maya

Absolut superb! Ca-n rai!
Daca in fotografii este asa frumos imi pot inchipui ca in realitate....este superb! :)

Anonim spunea...

maya

eugen :)

Cam departe esti in ocean! :)

in rest,superb,superb,superb!

Anonim spunea...

maya

Mi-au placut foarte mult si tablourile Alexandrei Bucci;pentru un minut am crezut ca batrinul "pictat" este real!

nora damian spunea...

Eugene, salut!
...Din ce in ce mai atragator, drum :)

nora damian spunea...

...Superba resedinta pictoritei si locul in care se afla. Interesante(pe lângă faptul ca sunt frumoase) si tablourile care au si functie de usi pentru bar.

Trimiteți un comentariu