09.10.2009

Unde am mai dormit : Puerto Viejo 12-14 august

Puerto Viejo de Talamanca - Limon - Marea Caraibelor
Am stat 2 nopti la Cabinas Tropical,  proprietar: Rolf Blanke - Germania

Rolf Blanke si sotia sa Juana sunt proprietarii hotelului Cabinas Tropical. Hotelul are 10 camere (cu aer conditionat si internet) si este la doar 50 metri de ocean.
Rolf este biolog; a venit in 1995 din Germania la studii la universitate. Aici a intalnit-o pe cea care a devenit ulterior sotia sa si a decis sa ramina aici.

Rolf, care a scris trei carti despre regiune (le gasesti pe amazon.com), este o gazda excelenta si organizeaza excursii in padurile tropicale din imprejurimi. Daca esti interesat in serpi (eu nu ! ) sau doriti sa vedeti pasari exotice, Rolf este ghidul potrivit.
Doua din cartile lui Rolf sunt despre flora Americii centrale si arborii cu fructe tropicale, iar o a treia despre sculptura peisagistica. Bungalowul este construit cu mina lui de neamtz priceput, cu lambriuri si verande de lemn, mesterite ca in Germania lui natala.
Sunt 10 camere sub forma unui rancho traditional cu hamace in pridvor,wireless pentru blogurile din romania, plasa de tintari ca in filme, cladirea inconjurind o gradina cu orhidee si plante ornamentale


Satul Puerto Viejo de Talamanca este situat pe coasta de sud a Caraibelor, zona in care surful e la el acasa, iar padurea tropicala se intinde pina la ocean. Despre muzica Reggae si despre orchestra stradala de tobe din seara meciului in care Costa Rica a luat bataie de la Nicaragua alta data :)

10 comentarii:

skorpion spunea...

wao,wao, waooooooooooooooo

super pozele...

tds, esti un norocos!
felicitari!
:)

Eugene spunea...

Mersi nobile Skorpion
toti putem fi norocosi. eu de pilda incep sa ma pregatesc pentru a merge la anul din nou in spatiul asta fabulos. Munti si vulcani la 3000 metri altitudine pe centru si doua oceane in parti. Uite ca uitai sa pun si poza cu cladirea :) le pun acum

robin spunea...

Imi "clatesc" ochii cu pozele astea minunate. In plus, ambientul acestui blog e foarte agreabil.
Esti pe "blogspot", nu? Parca asa ii zice.
Daca e Blogspot, nu inteleg cum ai gasit un layout asa prietenos si cum de merg mutzunachii.

Eugene spunea...

Da Robin
Sunt pe Blogspot, dar imaginea grafica a fost realizata special de un grafician iar introducerea imaginii in blogspot este facuta de un programator care a intervenit si modificat programul blogspot. Nu a fost usor, au fost zile intregi de munca dar rezultatul se vede

nora damian spunea...

servusztock! Imaginile astea meritau o grafica speciala ! Si intr-adevar a iesit ceva unic!

Anonim spunea...

maya
Buna seara si buna sa va fie inima!
:)

Anonim spunea...

maya

Minunat!
:)
Le doresc lui Rolf Blanke si sotiei lui Juana, proprietarii superbului hotel Cabinas Tropical sa le fie intotdeauna camerele pline de oaspeti, care sa se bucure de frumusetea si unicitatea peisajului.

Anonim spunea...

maya

Noapte buna si ingerasii sa va aiba in paza!
:)

Eugene spunea...

Maya mersi de vizita :)
Le voi transmite sotilor Blanke urarile tale.
Noapte buna si somn usor

Oti spunea...

¡Pura vida!

Felicitari pentru blog! Absolut superb.

Am fost in Costa Rica de patru ori pina acum si trebuie sa recunosc ca sunt indragostita lulea de tara asta!

Parafrazind un comentariu de aici, daca raiul exista trebuie sa arate precum Costa Rica. Este uimitor cum o tara atit de mica, cu doar 4 milioane de locuitori si doar vreo 50.000 de kilometri patrati, poate sa cuprinda atitea minunatii! Oriunde te-ai duce gasesti ceva de vazut si de facut. Este absolut splendid! In plus, oamenii sunt deosebiti: linistiti, simpatici si ospitalieri. Este o tara care intr-adevar merita vazuta.

Trimiteți un comentariu